Repozytorium PJATK

Analiza czynników i metod oceny zachowań konsumentów w aplikacjach typu food-delivery.

Repozytorium Centrum Otwartej Nauki

Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.author Jankowski, Michał
dc.contributor.author Żołnierczuk, Mikołaj
dc.date.accessioned 2023-03-23T07:35:55Z
dc.date.available 2023-03-23T07:35:55Z
dc.date.issued 2023-03-23
dc.identifier.issn 2022/M/ASI/11
dc.identifier.uri https://repin.pjwstk.edu.pl/xmlui/handle/186319/2672
dc.description.abstract Tematem pracy była analiza czynników wpływających na zachowania konsumenckie w odniesieniu do aplikacji do zamawiania jedzenia przy użyciu aplikacji cyfrowych. W ramach pracy przeprowadzono analizę literaturową zagadnienia, zrealizowana badania z wykorzystaniem metod ankietowania i dedykowanej platformy testowej. Końcowe rezultaty badań poddano analizie pod kątem możliwości wykorzystania niektórych parametrów w ramach komercyjnych aplikacji. Zbiór danych zgromadzonych w ramach testu przeanalizowano pod kątem statystycznym oraz zaproponowano implementacje algorytmów uczenia maszynowego do analizy zgromadzonych danych. pl_PL
dc.language.iso other pl_PL
dc.relation.ispartofseries ;Nr 7123
dc.subject analiza danych pl_PL
dc.subject aplikacje do zamawiania online pl_PL
dc.subject behawiorystyka pl_PL
dc.subject sztuczna inteligencja pl_PL
dc.subject uczenie maszynowe pl_PL
dc.title Analiza czynników i metod oceny zachowań konsumentów w aplikacjach typu food-delivery. pl_PL
dc.type Thesis pl_PL


Pliki tej pozycji

Plik Rozmiar Format Przeglądanie

Nie ma plików powiązanych z tą pozycją.

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Szukaj


Szukanie zaawansowane

Przeglądaj

Moje konto