dc.contributor.author |
Jankowski, Michał |
|
dc.contributor.author |
Żołnierczuk, Mikołaj |
|
dc.date.accessioned |
2023-03-23T07:35:55Z |
|
dc.date.available |
2023-03-23T07:35:55Z |
|
dc.date.issued |
2023-03-23 |
|
dc.identifier.issn |
2022/M/ASI/11 |
|
dc.identifier.uri |
https://repin.pjwstk.edu.pl/xmlui/handle/186319/2672 |
|
dc.description.abstract |
Tematem pracy była analiza czynników wpływających na zachowania konsumenckie w
odniesieniu do aplikacji do zamawiania jedzenia przy użyciu aplikacji cyfrowych. W ramach
pracy przeprowadzono analizę literaturową zagadnienia, zrealizowana badania z
wykorzystaniem metod ankietowania i dedykowanej platformy testowej. Końcowe rezultaty
badań poddano analizie pod kątem możliwości wykorzystania niektórych parametrów w
ramach komercyjnych aplikacji. Zbiór danych zgromadzonych w ramach testu
przeanalizowano pod kątem statystycznym oraz zaproponowano implementacje
algorytmów uczenia maszynowego do analizy zgromadzonych danych. |
pl_PL |
dc.language.iso |
other |
pl_PL |
dc.relation.ispartofseries |
;Nr 7123 |
|
dc.subject |
analiza danych |
pl_PL |
dc.subject |
aplikacje do zamawiania online |
pl_PL |
dc.subject |
behawiorystyka |
pl_PL |
dc.subject |
sztuczna inteligencja |
pl_PL |
dc.subject |
uczenie maszynowe |
pl_PL |
dc.title |
Analiza czynników i metod oceny zachowań konsumentów w aplikacjach typu food-delivery. |
pl_PL |
dc.type |
Thesis |
pl_PL |