dc.contributor.author | Gajewski, Łukasz | |
dc.date.accessioned | 2021-08-31T08:28:59Z | |
dc.date.available | 2021-08-31T08:28:59Z | |
dc.date.issued | 2021-08-31 | |
dc.identifier.issn | 2020/LIC/PWN/2 | |
dc.identifier.uri | https://repin.pjwstk.edu.pl/xmlui/handle/186319/1151 | |
dc.description.abstract | Projekt obejmuje wnętrza japońskiej restauracji „Itamae”, w których skład wchodzi główna sala konsumpcyjna z barem sushi, pawilon herbaty na niższej kondygnacji oraz łazienki dla klientów. Całość powstała w oparciu o japońską estetykę oraz filozofię MA. Projekt wnętrza uzupełnia projekt identyfikacji wizualnej, w skład której wchodzą elementy dedykowane restauracji, między innymi: logo lokalu, obrazy, wizytówki, wzornictwo naczyń oraz okładka menu. | pl_PL |
dc.language.iso | other | pl_PL |
dc.relation.ispartofseries | ;Nr 5320 | |
dc.subject | Restauracja | pl_PL |
dc.subject | MA | pl_PL |
dc.subject | Sushi | pl_PL |
dc.subject | Teppanyaki | pl_PL |
dc.title | Projekt wnętrz japońskiej restauracji ,,Itamae" | pl_PL |
dc.title.alternative | Identyfikacja wizualna restauracji | pl_PL |
dc.type | Thesis | pl_PL |
Plik | Rozmiar | Format | Przeglądanie |
---|---|---|---|
Nie ma plików powiązanych z tą pozycją. |